Deze fitness tank top is een absolute musthave

gw tank topBen heel tevreden en enthousiast over de tank top. Na vele maanden dragen zijn zowel de print als de vorm van het shirt nog als nieuw. Na vele wasbeurten zijn er nog geen tekenen van verval te bespeuren, geen slijtage en/of kleurverlies. Dit getuigt van de uitstekende kwaliteit van het Amerikaanse bedrijf gorillawear.com.

Het voordeel is dat het materiaal, waarvan de top is gemaakt, zeer sneldrogend is wat ideaal is als je jezelf in het zweet aan het werken bent. Hoe fijn is het dat je na afloop van je training niet te snel afkoelt omdat je in een nat shirt rondloopt. Je ziet dat er veel zorg is besteed aan vormgeving en materiaal. Niet alleen de stof waarvan het gemaakt is is van uitstekende kwaliteit, ook de pasvorm mag er wezen. Hierin komen de getrainde spieren goed tot zijn recht en zal je veel bekijks trekken. Ze zeggen niet voor niks, kleren maken de man. En vrouwen vinden goedgeklede mannen aantrekkelijk, dus dat is mooi meegenomen. Bovendien draagt het heerlijk, lekker luchtig ,de stof voelt soepel en licht aan, zodat je je volledig kan richten op de training.

Nog een mooie bijkomstigheid is de ruime keuze aan kleuren zodat er altijd wel iets van je gading bijzit. Hou je van rood of toch meer van blauw of een andere kleur? Er is genoeg variatie zodat er altijd wel een kleur is die jou aanspreekt, die bij jou past We willen allemaal uniek zijn en zijn dat ook en gorillawear.com heeft dat uitstekend begrepen. Het is absoluut aan te raden een shirt aan te schaffen, de prijs:/kwaliteitverhouding is zeer goed. De gebruikte materialen zijn hoogwaardig, de kleuren spreken tot de verbeelding, de pasvorm is zoals ik al eerder vermeld heb erg goed, het wordt netjes en op tijd geleverd, het is een solide bedrijf en de tank top is een musthave die niet mag ontbreken in je kledingkast

Leave a Reply

Your email address will not be published.