Ga voor kwaliteit en design met Gorilla Wear shirts!

fitness shirtVroeger moest ik niets van sport hebben, maar sinds twee jaar ben ik met enige regelmaat in de sportschool te vinden. Ik merk namelijk dat ik beter in mijn vel zit als ik sport en daarnaast is het natuurlijk ook goed voor mijn gezondheid en figuur. Sportkleding van het merk GorillaWear.com geeft me iedere keer weer net dat extra duwtje in mijn rug om er vol voor te gaan!

Mooie sport-shirtjes die lekker zitten

Gorilla Wear is een Amerikaans sportmerk en hun sportkleding is echt prachtig. Ik ben vooral fan van de shirts en in die twee jaar tijd heb ik al een flinke collectie Gorilla Wear shirts kunnen opbouwen. Gorilla Wear komt namelijk ieder seizoen weer met allerlei kleuren en designs volgens de laatste trends. Ik ben begonnen met een simpel zwart t-shirt en een grijze tanktop, maar ik raakte er zo verslaafd aan dat ik er steeds meer bij ging kopen. De kwaliteit is enorm goed, want de shirts die ik twee jaar geleden kocht en heel vaak gedragen en gewassen heb, zien er nu nog steeds bijna als nieuw uit. De shirts zitten superlekker en je merkt eigenlijk bijna niet dat je een shirt aanhebt als je aan het sporten bent. Dit komt doordat het materiaal erg luchtig is en zweet goed afvoert, waardoor je lekker fris en fruitig blijft tijdens je work out. Ik ben er inmiddels ook achtergekomen dat je de Gorilla Wear shirts ook prima op warme dagen of tijdens je vakantie kunt dragen, want door het mooie design staat zo’n shirtje ook superleuk op bijvoorbeeld een spijkershortje! De shirts zijn ook vriendelijk geprijsd, dus je kunt er gerust meerdere tegelijk bestellen, zodat je met eigen ogen kunt zien en voelen waarom ik er zo enthousiast over ben. Ik ben echt helemaal fan van Gorilla Wear shirts en ik vind eigenlijk dat iedereen minimaal een shirt van dit merk in zijn of haar kast zou moeten hebben!

Leave a Reply

Your email address will not be published.